Råvaror

”Det skall vara en upplevelse”

Ingen kedja är starkare än dess svagaste länk. Råvarornas kvalité är otvetydigt förutsättningen för att vår personal kan utföra det hantverk dom är specialister på.

Vi är ett utvalt #Labocosmetica Center” vilket innebär att vi uteslutande arbetar med Italienskaprodukter av yppersta klass. #Labocometica har 50 års erfarenhet av utveckling & tillverkning av bilvårdsprodukter och befinner sig i Italiens hjärta för bilar – Milano.

Nedan följer detaljerad beskrivning om produkterna.

#Labocosmetica® representerar det maximala uttrycket av ”made in Italy” applicerad på bilvård och bilvårdsprodukter. Med mer än 50 års erfarenhet har #Labocosmetica® väsentligt bidragit till utvecklingen av världsledande bilvårdsprodukter.

#Labocosmetica® är ett tillverkande företag med eget forsknings och utvecklingscenter. Detta tillsammans med en toppmodern produktion och senaste tekniken presenteras produkter i absolut högsta klass och med ett excellent resultat. Vi är stolta att vara ett #Labocosmetica Approved Center” med ett produktsortiment av oslagbar kvalité. Kraven på våra hantverk är mycket höga och det är en självklarhet att då utgå från de absolut bästa produkterna.

#Labocosmeticas® sortiment är mycket brett och där varje produkt har sitt speciella ändamål. Produkterna är ”integrerade” vilket betyder att dom är anpassade för varandra (1+1=3), något som garanterar det optimala resultatet. Självklart erbjuder vi även sortimentet i vår shop. 

#Labocosmetica Approved Center

RENA BILEN KUNGSBACKA AB - HEDEBROVÄGEN 15
otto@renabilen.se  •  0300-63500  •  www.renabilen.se