Om oss

”Det skall vara en upplevelse”

Rena bilen gjorde sin entré för 7 år sedan och då i Onsala. Hösten 2020 etablerade vi oss i specialdesignade lokaler i Kungsbacka. Den nya anläggningen med dubbla tvätthallar och en stor ljus rekonditioneringshall för upp till 6 bilar ligger i Hede köpcenter vid sidan av Hedin Bil.

Jag jämför ibland bilvård med matlagning. Båda bygger på ett hantverk där varje moment går in i varandra för att skapa en perfekt balans. Att få ta hand om ett fordon är för oss samma ansvar som att tillaga en måltid, alltifrån en snabblunch till en 7-rätters gourmetmeny. Bilvårdarens eller köksmästarens roll är att välja de bästa råvarorna för ändamålet, förädla dem och tillaga till dem med omsorg. Upplevelsen för kunden av att hämta ut ett iordninggjort fordon skall kännas som att ha avnjutit en välsmakande meny.

 

För att få ut de bästa smakerna använder vi oss av högklassiga råvaror importerade från Italien – #Labocosmetica. Vår kontroll är minutiös varför vi med stolthet är ett utvalt  #Labocosmetica Approved Center. Att få fram smakerna ur italienska råvaror krävs känsla & ständig kunskaps- utveckling. Det intima samarbetet med #Labocosmetica innebär en kontinuerlig utbildning och alltid uppdaterade vad gäller teknik & nyheter inom bilvården.

Vid sidan av råvaror & hantverk finns det ingenting som driver mig mer än att ständigt känna glädjen av att tillgodose de krav & behov som varje kund ställer. Tillfredställelsen är stor när en kund hämtar ut sin bil med ett äkta leende på läpparna. Ingenting kan dock bli större än när kunden kommer tillbaka, gång efter gång, det är ett äkta bevis för kvalité & förtroende.

Välkommen till en fulländad bilvård

#Labocosmetica Approved Center

RENA BILEN KUNGSBACKA AB - HEDEBROVÄGEN 15
otto@renabilen.se  •  0300-63500  •  www.renabilen.se