”Det skall vara en upplevelse”

Rena bilen gjorde sin entré 2014 i Onsala utanför Kungsbacka. Ett ypperligt läge var grunden för att realisera de ambitioner jag hade. Det visade sig snart att dessa ambitioner uppskattades, alltifrån utvändiga handtvättar till avancerade rekonditioneringar.

Passionen för bilvård är fast förankrad hos mig. Att kunna vidareutveckla denna mot en större publik blev en verklighet under våren 2020 då Rena Bilen flyttade från Onsala till Kungsbacka. Den nya anläggningen är speciellt konstruerad för bilvård med dubbla tvätthallar och en stor ljus rekonditioneringshall för upp till 6 bilar.

I samband med starten upprättades även ett samarbete med italienska #Labocosmetica, ett världsledande varumärke av mycket exklusiva bilvårdsprodukter. Det är med stolthet vi är utvalda till ett #Labocosmetica Approved Center, något som borgar för trygghet och högsta kvalitet.

Jag jämför ibland bilvård med matlagning då båda är ett hantverk. Att få ta hand om en bil är för oss samma konstverk som att tillaga en måltid, alltifrån en snabblunch till en 7-rätters gourmetmeny. Bilvårdarens eller köksmästarens roll är att välja ut de bästa råvarorna för ändamålet, förädla dem och laga till dem med omsorg. Upplevelsen för kunden av att köra ut i en iordninggjord bil skall kännas som att ha avnjutit en välsmakande meny.

För att få ut av smakerna ur våra italienska råvaror krävs känsla och en ständig kunskapsutveckling. Det intima samarbetet med #Labocosmetica innebär att vi kontinuerligt utbildar oss i de senaste teknikerna och håller oss informerade nyheterna inom bilvården.

Vid sidan av råvaror och hantverk finns det ingenting som driver mig mer än att ständigt träffa människor och kunna uppfylla de behov & krav dom ställer. Det är en stor tillfredställelse när en kund hämtar sin bil med ett äkta leende på läpparna. Ingenting kan dock bli större än när kunden kommer tillbaka, gång efter gång, det är det äkta beviset för kvalité och förtroende.

Välkommen till fulländad bilvård

Otto Eilard

otto@renabilen.se • 0300 – 635 00